Jachtmakelaardij

Wanneer u een jacht wilt (ver)kopen zoekt u naar het juiste gevoel én uiteraard naar de beste prijs. Bij Delta Yacht kunt u rekenen op persoonlijke aandacht, goed advies en service. Delta Yacht is Hiswa gecertificeerd jachtmakelaar en EMCI gecertificeerd.

Als uw jacht bij Delta Yacht in de verkoop ligt (in het water of op de wal) zorgt Delta Yacht voor een verzorgde presentatie van het jacht. Deze presentatie hangt voor het raam van ons kantoor en wij hebben in kantoor een uitgebreide presentatie op papier die iedere geïnteresseerde mee mag nemen. Daarnaast adverteren wij op vele verschillende websites.

 


Op al onze leveringen en diensten zijn de betreffende HISWA voorwaarden van toepassing. Deze voorwaarden liggen in ons kantoor ter inzage of u kunt ze van onze website downloaden.

Delta Yacht is voortdurend op zoek naar gebruikte schepen om te bemiddelen. Wilt u uw boot verkopen? Neem contact met ons op zodat we samen met u stap voor stap het hele proces kunnen doorlopen.

De boten die in verkoop zijn, staan in de zomermaanden gratis op de wal. De winterstalling wordt gefactureerd naar de geldende tarieven.

Delta Yacht rekent als bemiddelingsprovisie:
6% ex BTW voor schepen boven de € 50.000
7% ex BTW voor schepen tussen de € 30.000 en € 50.000
8% ex BTW voor schepen onder de € 30.000 met een minimum
van € 1.500